Κορονοϊός – Εύβοια: Νέος συναγερμός στη Μητρόπολη Χαλκίδας – Και δεύτερο κρούσμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Νέος συναγερμός στη Μητρόπολη Χαλκίδας – Και δεύτερο κρούσμα

Νέος συναγερμός στα γραφεία της Μητρόπολης Χαλκίδας

Συνεργαζόμενη η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, έπειτα από την διενέργεια, σήμερα το πρωί 23/4/2021, διαγνωστικής εξέτασης, για τον κορωνοϊό (COVID-19) ένας επιπλέον εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός(ασυμπτωματικός).

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Αγάλο Φωτόπουλο, Ιατρό, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος, προκειμένου να λάβει οδηγίες.

Ο Σεβασμιώτατος, καθώς και οι συνεργάτες του, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου και ο Γραμματέας της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας τίθενται προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό, παρά το γεγονός ότι ευρέθησαν και πάλι αρνητικοί και γι’ αυτό το λόγο αναβάλλουν προσωρινά όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους και δεν θα λειτουργήσουν έως και τη Μεγάλη Δευτέρα, οπότε και θα επαναληφθεί ο έλεγχος.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος εύχεται περαστικά σε όλους τους ασθενείς Covid-19 και προτρέπει πατρικά όλους μας να τηρούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr