Εύβοια: Όλα έτοιμα για το παζάρι στο Αυλωνάρι – Στο 95% η πληρότητα στους πάγκους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Όλα έτοιμα για το παζάρι στο Αυλωνάρι – Στο 95% η πληρότητα στους πάγκους

Ξεκινάει αυτή την εβδομάδα το μεγάλο παζάρι στο Αυλωνάρι της Εύβοιας με τεράστια συμμετοχή
Ξεκινάει αυτή την εβδομάδα το μεγάλο παζάρι του Αυλωναρίου στην Εύβοια.
Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα το οποίο αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ φέτος, καθώς η συμμετοχή είναι τεράστια με πάνω από 500 παγκους με τους επαγγελματίες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ειδκά μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού.
«Στο 95% φέτος η πληρότητα. Είναι όλα έτοιμα με τον δήμο να παρέχει γραφειο εξυπηρέτησης για τους επισκέπτες», δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Σαμαράς στο evima.gr.

Σε ειδικό κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί στον δήμο, θα παρέχονται πληροφορίες στον κόσμο σχετικά με το παζάρι και την διεξαγωγή του.

Ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Φραγκούλη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το μεγαλύτερο, δίχως υπερβολή, παζάρι της χώρας να λειτουργήσει άψογα.

Ο Αντιδήμαρχος κος Κότσαρης επέδειξε από την πρώτη στιγμή βέλτιστα αντανακλαστικά ως προς τις προετοιμασίες.

Με συνέπεια και οργάνωση φρόντισε ως προς το να διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για την διεξαγωγή του παζαριού προνοώντας ενδεικτικά να κλείσει λακούβες σε δρόμους και σοκάκια αναμορφώνοντας άριστα την περιοχή προκειμένου όλα είναι στην εντέλεια.

Υπενθυμίζεται πως το παζάρι του Αυλωναρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά φέτος με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου καθώς κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η διεξαγωγή του ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr