Εύβοια: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του οδικού άξονα Ψαχνά-Νεροτριβιά-Δάφνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του οδικού άξονα Ψαχνά-Νεροτριβιά-Δάφνη

Ολοκληρώθηκε το έργο της αποκατάστασης του οδικού άξονα Ψαχνά-Νεροτριβιά-Δάφνη στην Εύβοια
Παραδόθηκε ο οδικός άξονας Ψαχνά-Νεροτριβιά-Δάφνη μετά το έργο αποκατάστασης που εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και αφορούσε κυρίως σε επισκευή βλαβών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα του 2020.
Ο Γιώργος Κελαϊδίτης με ανάρτησή του ενημερώνει σχετικά:
«Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεγάλη εργολαβία που εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στον άξονα Ψαχνά-Νεροτριβιά-Δάφνη με συνολικό προϋπολογισμό €910.000, ενός έργου που έδωσε βαρύτητα κυρίως στην αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που προκάλεσε η μεγάλη πλημμύρα του 2020 στην είσοδο των Πολιτικών, και στα τμήματα Πολιτικά-Νεροτριβιά και Νεροτριβιά-Δάφνη.
Η σημερινή παρέμβαση αφορούσε την ασφαλτόστρωση δυο μικρών τμημάτων συνολικού μήκους 220μ. στην περιοχή «Βρυσάκια», όπου συμπληρωματικά με τη βελτίωση της επίκλισης της οδού και την πρόσφατη τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας μήκους 100μ. βελτίωσε σημαντικά την ασφάλεια στο συγκεκριμένο επικίνδυνο σημείο.
Οι ανάγκες συντήρησης και αναβάθμισης των οδικών αξόνων της περιοχής είναι ακόμα πολλές, για αυτό και συνεχίζουμε μέσα από συμβασιοποιημένα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, να εργαζόμαστε προκειμένου αυτά να παράξουν αποτελέσματα για τον πολίτη το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr