Εύβοια: Πήγαν να κλέψουν και κατέστρεψαν φορτηγάκι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Πήγαν να κλέψουν και κατέστρεψαν φορτηγάκι

Θύμα κλοπής έπεσε μία ηλικιωμένη στη Χαλκίδα τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου καθώς δράστες της έκλεψαν ένα βανάκι

Θύμα κλοπής έπεσε μία ηλικιωμένη στη Χαλκίδα τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πάροδο της οδού Ληλαντίων κοντά σε γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες έκλεψαν το φορτηγάκι της γυναίκας, καθώς παραβίασαν την πόρτα με λοστό και στη συνέχεια κόβοντας και ενώνοντας τα καλώδια κατάφεραν και έβαλαν μπροστα τον κινητήρα.

Η άτυχη γυναίκα ενημερώθηκε για την κλοπή από την αστυηνομία, η οποία τους ανέφερε πως το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο έξω από τη συνοικία των τσιγγάνων που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Χαλκιδικής.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν πως ζουν σε καθεστώς τρόμου καθώς άγνωστοι, πιθανά τσιγγάνοι από τον καταυλισμό της περιοχής κλέβουν σπίτι ακόμα και μέρα μεσημέρι και αυτή τη φορά δεν ντράπηκαν να σηκώσουν ακόμα και ολόκληρο αυτοκίνητο.

Το φορτηγάκι υπέστη μεγάλη ζημιά από τους κλέφτες, καθώς ουσιαστικά καταστράφηκε εντελώς, με αποτέλεσμα το φορτηγάκι να είναι άχρηστο, ενώ και οι καθρέφτες του οχήματος έιναι σπασμένοι.

Μετά και από αυτό το περιστατικό οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι καθώς νοιώθουν πως η πολιτεία τους έχει εγκαταλείψει και ζητούν αυξημένες αστυνομικές περιπολίες προκειμένου να αποφευχθούν παροίμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr