Πλατάνα – Κύμης: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης μετά την τεράστια τρύπα που άνοιξε στο δρόμο [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλατάνα – Κύμης: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης μετά την τεράστια τρύπα που άνοιξε στο δρόμο [εικόνες]

Επικοινωνία Κελαϊδίτη - Θεοδώρου, σε δέκα μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στην Πλατάνα καθώς την Δευτέρα το απόγευμα υποχώρησε ο δρόμος σε ένα σημείο ανοίγοντας μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα μια τεράστια τρύπα άνοιξε στον παραλιακό δρόμο στην Πλατάνα Κύμης.

΄΄ Άμεσες οι ενέργειες του Δήμου και ήδη τα μηχανήματα τα οποία μίσθωσε δούλευαν όλο το βράδυ για να αποκατασταθεί ο δρόμος Πλατάνας! Θα πρέπει άμεσα η Περιφέρεια να κάνει τις παρεμβάσεις που έχει δεσμευτεί.  Ο Δήμος στέκεται αρωγός στην όλη προσπάθεια με σκοπό να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών΄΄, ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου ο οποίος αποχώρησε την Δευτέρα το βράδυ από το δημοτικό συμβούλιο και πήγε στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου στην Πλατάνα όπου και σήμερα παρευρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr σε επικοινωνία που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαιδίτης με τον αντιδήμαρχο Κύμης  κ. Θεοδώρου, τον ενημέρωσε ότι στο σημείο σπεύδουν τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μελέτη για το δρόμο.

Εικόνες από την Πλατάνα σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr