Εύβοια: Ποδαρικό με μίνι καύσωνα έκανε ο Οκτώβριος- Γέμισαν οι παραλίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ποδαρικό με μίνι καύσωνα έκανε ο Οκτώβριος- Γέμισαν οι παραλίες

Η ανεβασμένη θερμοκρασία στην Εύβοια έκανε τους κατοίκους να γεμίσουν τις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα
Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει Οκτώβριο, μπορεί να έχει μπει το φθινόπωρο, όμως οι αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες στην Εύβοια είχαν ως αποτέλεσμα να γεμίσουν οι παραλίες.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του evima.gr από την παραλία Χερόμυλος, οι Ευβοιώτες άφησαν για λίγο τις βόλτες και τα σπίτια τους και ξεχύθηκαν στις παραλίες του νησιού, σε μία, ίσως, τελευταία καλοκαιρινή εξόρμηση για μπάνιο και ηλιοθεραπεία.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, ο μήνας μπήκε με τον υδράργυρο να καταγράφει θερμοκρασίες που θύμιζαν περισσότερο καλοκαίρι παρά τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρο και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο κόσμος που αποφάσισε να απολαύσει την θάλασσα και τον ήλιο.
Στην παραλία του Χερόμυλου, από όπου και οι φωτογραφίες, ετοιμάζεται και η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία αναμένεεται να ανοίξει τις πύλες της το καλοκαίρι του 2024 και θα περιλαμβάνει 78 δωμάτια που θα αποτελούνται από 61 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα για άτομα Α.Μ.Ε.Α., 6 τρίκλινα και 7 βίλες.
Θα έχει δωμάτια τύπου bungalows, πισίνες, κεντρικό εστιατόριο και bar, κεντρική πισίνα, κτίριο reception, Spa, συνεδριακούς χώρους, κτίριο εστιατορίου με πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σε γήπεδο 54,2 στρεμμάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr