Εύβοια: Προσαγωγές Ρομά σε επιχείρηση της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Προσαγωγές Ρομά σε επιχείρηση της αστυνομίας

Εξειδικευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομα στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμό της Χαλκίδας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας  για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πιο αναλυτικά:

Εξειδικευμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα την Δευτέρα  (26-09-2022), από ώρες 07:30 έως 13:30, σε οικισμό περιοχής της Χαλκίδας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • ελέγχθησαν (47) άτομα,
  • προσήχθησαν (10) άτομα,
  • συνελήφθη (1) άτομο, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,
  • ελέγχθησαν – ερευνήθησαν (39) οχήματα,
  • βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.),
  • ακινητοποιήθηκαν (3) οχήματα.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ σε αυτή συνέδραμαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Τέτοιες επιχειρήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr