Εύβοια: Προσοχή κλειστή η γέφυρα του Ξηριά – Πως διεξάγεται η κυκλοφορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Προσοχή κλειστή η γέφυρα του Ξηριά – Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Κλειστή η γέφυρα του Ξηριά στην Εύβοια λόγω εργασιών.

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το μεγάλο έργοενίσχυσης και θεμελίωσης της γέφυρας Ξηριά, με τίτλο«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΞΗΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. 77 ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΙΣΤΙΑΙΑΣ», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ (με Φ.Π.Α), που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  

 Άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του φορέα ανωδομής και του καταστρώματος κυκλοφορίας.

Για λόγους ασφάλειας, και κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, αποφασίζεται προσωρινή εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων με φωτεινό σηματοδότη σε τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού αριθ.77 Χαλκίδας Ιστιαίας,επί της Γέφυρας Ποταμού Ξηριά, από σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 και για τους επόμενους δύο μήνες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση της απαιτούμενης σήμανσης για την ομαλήδιεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη, αδιάλειπτη και κυρίως με ασφάλεια, τόσο για τους διερχόμενους οδηγούς όσο και για τους εργαζόμενους, εκτέλεση του εν λόγω έργου.  

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ για όσο διάστημα θα εκτελούνται οι εργασίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr