Εύβοια: Ρημάζουν παιδικές χαρές στο Αλιβέρι – Να φτιαχτούν νέες ζητούν οι κάτοικοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ρημάζουν παιδικές χαρές στο Αλιβέρι – Να φτιαχτούν νέες ζητούν οι κάτοικοι

Παιδικές χαρές που υπήρχαν στο Αλιβέρι έχουν ξηλωθεί είτε λόγω φθορών είτε λόγω απουσίας πιστοποίησης με τους κατοίκους να ζητούν να τοποθετηθούν νέες σύγχρονες παιδικές χαρές για τα παιδιά της περιοχής
Περισσότερες παιδικές χαρές για τα παιδιά της περιοχής ζητάνε οι κάτοικοι του Αλιβερίου, αφού όπως δηλώνουν πλέον έχουν εξαφανιστεί παιδικές χαρές που ξηλώθηκαν είτε λόγω φθορών είτε λόγω απουσίας πιστοποίησης.
Σε ανάρτηση μάλιστα στην σελίδα aliveritop στο facebook, πολίτες ζητούν νέες σύγχρονες παιδικές χαρές τόσο απέναντι από την είσοδο του Αλιβερίου, όπου και κάποτε υπήρχε, όσο και στο πηγάδι του Γιακουμου στον δρόμο προς το κοιμητήριο προκειμένου τα παιδιά να έχουν νέους και ασφαλείς χώρους για να μπορούν να παίζουν και να κοινωνικοποιούνται.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
«Κάποτε σε αυτούς τους χώρους υπήρχαν παιδικες χαρές. Η μια ήταν απέναντι από την είσοδο του Αλιβερίου στο σουπερ μαρκετ My market και η άλλη στο πηγαδι του Γιακουμου στον δρόμο κοιμητήριο Αλιβερίου. Τελικα πλέον δεν υπάρχει καμία . Ο λόγος ότι δεν συντηρείται καταστρέψετε. Και ξηλώνεται γιατί δεν έχει πιστοποιηση ISO . Γιατί δημιουργεί κινδύνους Έχετε δίκιο αλλά βάλτε καινουργιες συγχρονες !!!!!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr