Εύβοια: Ρημάζουν τους καταλύτες σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ρημάζουν τους καταλύτες σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Νέα μορφή κλοπών στην Εύβοια- Όπως φαίνεται, επιτήδειοι κλέφτες, εκτός από ολόκληρα τα οχήματα στοχεύουν και σε εξαρτήματά τους

Μετά την μάστιγα των κλοπών αυτοκινήτων και δικύκλων ένα νέο φαινόμενο, αυτό της κλοπής καταλυτών φαίνεται πως έρχεται να απασχολήσει την Εύβοια.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ περί τις 22:00 στα Ψαχνά τρία άτομα δεν δίστασαν να εισβάλουν σε αυλή σπιτιού και με σέγα να επιχειρήσουν να αφαιρέσουν καταλύτη αυτοκινήτου.

Μάλιστα το θράσος τους ήταν τέτοιο που δεν σταμάτησαν “το έργο” τους ακόμη κι όταν συνειδητοποίησαν πως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει ακούγοντας το θόρυβο του εργαλείου.

Καθώς η οικογένεια  έσπευσε στην αυλή και κάλεσε την αστυνομία οι δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φύγη λίγο αργότερα αφήνοντας όμως την σέγα που είχε σφηνώσει στο αμάξωμα.

Οι Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα σε αυτό το σημείο και αφού αφαίρεσαν την σέγα την οποία και πήραν μαζί τους ως πειστήριο αλλά και για να της γίνει ο απαραίτητος έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η οικογένεια κατέθεαε μήνυση και οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr