Εύβοια: Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο που θα ενώσει 2 παραλίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο που θα ενώσει 2 παραλίες

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα ενώσει παραλιακά δύο όμορους Δήμους της Εύβοιας

Σε εξέλιξη είναι άλλο ένα σημαντικό έργο για την Εύβοια δηλαδή οι εργασίες διάνοιξης στο Κατούνια-Σαρακήνικο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα ενώσει παραλιακά δύο όμορους Δήμους του νησιού.

«Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, και κυρίως αυτούς για τους οποίους το κάνεις, μετακινείς αν χρειαστεί και βουνά!» αναφέρει με αφορμή τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης αναρτώντας σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στο facebook.

«Συνεχίζουμε», προσθέτει.

Το έργο ξεκίνησε την Πέμπτη 1η Ιουνίου το από την ΜΟΜΚΑ στην θέση “Τούρκοι” και στοχεύει να ενώσει παραλιακά τους όμορους Δήμους Διρφύων – Μεσσαπίων και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας.

Η παρέμβαση υλοποιείται μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των 2 Δήμων έχοντας ως στόχο, σε ορίζοντα δύο εβδομάδων περίπου να περιοριστούν στο μέγιστο δυνατό τα επικίνδυνα σημεία της δύσβατης αυτής διαδρομής.

“Στα Κατούνια, και συγκεκριμένα στο τμήμα διαδημοτικής οδοποιίας Κατούνια-Σαρακήνικο, επιχειρούμε τις μέρες αυτές μέσα από παρέμβαση η οποία υλοποιείται μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, να εκτελέσουμε εργασίες διάνοιξης-βελτίωσης της προσβασιμότητας και ασφάλειας μιας άγνωστης σε πολλούς αλλά πολύτιμης για πολλούς λόγους οδικής αρτηρίας που συνδέει ανατολικά τους δυο όμορους δήμους. Το έργο ξεκινά την Πέμπτη 1 Ιουνίου με την υποστήριξη μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έχοντας ως στόχο σε ορίζοντα δύο εβδομάδων περίπου να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό τα επικίνδυνα σημεία της δύσβατης αυτής διαδρομής”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

“Η συνεργασία των δύο όμορων Δήμων της Περιφέρειας και του Υπουργείου Άμυνας φέρνει τους καλύτερους καρπούς!!!Τις επόμενες ημέρες ξεκινά ένα σοβαρό έργο από την ΜΟΜΚΑ (πρώην ΜΟΜΑ) στην θέση “Τούρκοι” όπου θα ενώσει τους δύο Δήμους παραλιακά από το Σαρακήνικο μέχρι τον Λιμνιώνα!!!”,δήλωσε ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr