Εύβοια: Σημαντική συμβολή του Ερυθρού Σταυρού στην εκδήλωση για τον Σακχαρώδη διαβήτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σημαντική συμβολή του Ερυθρού Σταυρού στην εκδήλωση για τον Σακχαρώδη διαβήτη

Συνδρομή του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11), ο Τομέας Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθυρού Σταυρού Χαλκίδας, συνέδραμε το Σύλλογο Διαβητικών Ευβοίας «Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ», στηρίζοντας την εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για το διαβήτη.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ., πραγματοποίησαν μετρήσεις σακχάρου σε πλήθος πολιτών που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Επίσης, ενημέρωσαν το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους όλοι μπορούμε να προλάβουμε το διαβήτη και τις επιπλοκές του, τονίζοντας ότι η αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής διαχείρισης της ασθένειας είναι πολύτιμες.

Οι εθελοντές εισέπραξαν πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια από όλους του Τοπικούς παράγοντες, τους διοργανωτές και το κοινό για την παρουσία τους και τη μεγάλη συμβολή τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ