Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ευδοξία – Βαρύ πένθος στο Μαρμάρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ευδοξία – Βαρύ πένθος στο Μαρμάρι

Η κηδεία της διευθύντριας νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου Ευδοξίας Ξυπόλητου, θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Μαρμάρι

Σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στον Άγιο Γεώργιο Μαρμαρίου στην Εύβοια θα γίνει η κηδεία της διευθύντριας νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου Ευδοξίας Ξυπόλητου.

Η Ευδοξία Ξυπόλητου έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία μόλις 56 ετών και η απώλεια της αποτελεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό για συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.

Η οικογένεια του Διόκλειου Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου θρηνεί την μεγάλη απώλεια με την είδηση του θανάτου της να έχει βυθίσει σε τεράστια θλίψη, δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί, ολόκληρο το νησί καθώς η προσφορά της στον τομέα της δημόσιας υγείας ήταν ιδιαίτερα γνωστή.

Για το θάνατο της ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε συγκλονισμένος στο evima.gr: «Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος και κράταγε εξαιρετικά τη νοσηλευτική υπηρεσία. Δεν αισθάνθηκε καλά και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο για να έρθει στο νοσοκομείο δυστυχώς απεβίωσε».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr