Εύβοια: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Ανεμοστρόβιλος έριξε πλατάνια στη μέση του δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Ανεμοστρόβιλος έριξε πλατάνια στη μέση του δρόμου

Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα είναι γεγονός στην Εύβοια, από την κακοκαιρία που «χτυπά», από τα ξημερώματα το Νησί.

Καταιγίδα ξέσπασε στην Εύβοια λίγο πριν τις 6:00 το πρωί, με την κακοκαιρία να έχει ήδη ξεκινήσει φέρνοντας τα πρώτα προβλήματα στο Νησί. Να θυμίσουμε ότι από χθες η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Αναμένονται καταιγίδες κεραυνοί και χιόνια.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο δρόμο Μαντούδι – Προκόπη καθώς, έχουν πέσει Πλατάνια από τους ισχυρούς ανέμους και την καταιγίδα. Η Πυροσβεστική μέσα στην βροχή και στον αέρα προσπαθεί να ανοίξει  τό δρόμο καθώς  50 περίπου αυτοκίνητα επιβαίνοντες σταματημένα.

«Κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνο ήταν εκείνη την ώρα η καταιγίδα. Αν έπεφταν τα Πλατάνια πάνω στα αμάξια κανένας από την πολιτική προστασία του δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας δεν ήταν εκεί να ενημερώσει τόν κόσμο που ήταν μέσα στά αμάξια τους για να πάνε στις δουλειές τους με λίγο τύχη περάσαμε και δεν έγινε κάτι χειρότερο», δήλωσε στο evima.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Στάμου.

Ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου μιλώντας στο evima: «Έπεσαν κλαδιά στο δρόμο και στείλαμε υπαλλήλους και τα καθάρισαν. Ήταν πολύ ισχυρή η καταιγίδα», είπε ο Γιάννης Καντζούρας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας είναι οι καταιγίδες  και χιόνια στα ορεινά που πλήττουν σήμερα τη χώρα αλλά και την Εύβοια. Χθες, με έκτακτο δελτιο η ΕΜΥ εφιστούσε την προσοχή στους πολίτες και προειδοποιούσε για έντονα φαινόμενα που θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr