Εύβοια: Σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο στο Παρθένι – Τι θα συμβεί
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο στο Παρθένι – Τι θα συμβεί

Ο 90χρονος αγνοείται για 7η συνεχόμενη ημέρα στο Παρθένι Ευβοίας, μέχρι τώρα οι Αρχές δεν έχουν βρει κανένα ίχνος του ηλικιωμένου.

Για έβδομη και τελευταία ημέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες εντοπισμού για τον 90χρονο από το Παρθένι Ευβοίας, ο οποίος αγνοείται από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πρώτη ημέρα των ερευνών η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR 3 12, η Πυροσβεστική Αλιβερίου, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία, οργώνουν κυριολεκτικά την περιοχή ωστόσο δεν έχουν βρει κανένα ίχνος του ηλικιωμένου, γεγονός το οποίο προκαλεί προβληματισμό σε όλους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr, οι έρευνες φέρεται πως θα σταματήσουν σήμερα εάν δεν βρεθεί κάποιο νέο στοιχείο και θα ακολουθήσει η διαδικασία σχηματισμού δικογραφίας, ενώ παράλληλα θα εκδοθεί silver alert, από την οικογένειά του.

Στο Παρθενί Ευβοίας βρέθηκε χθες και ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας, ταξίαρχος Θανάσης Γερογιάκομος, στο σημείο παραμένει και η Ρόξυ, η ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα της ΕΜΑΚ για έρευνα και διάσωση αγνοουμένων.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του χωριού, ο ηλικιωμένος εθεάθη την Τρίτη να περπατά μέσα στα χιόνια, σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής κρατώντας ένα μπετόνι νερό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr