Εύβοια: Στην αστυνομία για κατάθεση οι γονείς του ανήλικου που χτύπησε  τον συμμαθητή του στα Κριεζά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Στην αστυνομία για κατάθεση οι γονείς του ανήλικου που χτύπησε τον συμμαθητή του στα Κριεζά

Αναμένεται η εντολή εισαγγελέα για την κατάθεση των γονέων του αγοριού

Στην αστυνομία για να καταθέσουν πρόκειται να κληθούν με εντολή Εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες οι γονείς του ανήλικου που χτύπησε συμμαθητή του στα Κριεζά την προηγούμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται η εντολή Εισαγγελέα για την ημέρα κατά την οποία οι γονείς του αγοριού που κινήθηκε εναντίον συμμαθητή του στο Β Γυμνάσιο Κριεζών την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου μετά το σχόλασμα, στην πλατεία του χωριού, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά το σχόλασμα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 όταν δύο ανήλικοι μαθητές της Β γυμνασίου στα Κριεζά, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού και μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, άρχισαν να λογοφέρουν και ξαφνικά ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

Τα υπόλοιπα παιδιά που παρακολουθούσαν το ξύλο, σε κάθε χτύπημα ξεσπούσαν σε επευφημίες.

Τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ούτε που προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, παρά καταγράφουν κάθε κίνηση με τα τηλέφωνά τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στο evima.gr,  η μητέρα του παιδιού που σωριάστηκε στο έδαφος από τα χτυπήματα μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη με το θλιβερό αυτό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού μου. Αμέσως μόλις συνέβη το ανήλικο παιδί μου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου διότι έφερε χτυπήματα μετά από μπουνιά στο σαγόνι και χτύπημα στο κεφάλι καθώς μετά τη μπουνιά χτύπησε σε τοίχο. Μετά από την εξέταση των γιατρών επιστρέψαμε στο σπίτι μας και δεν πήγαμε ποτέ στο νοσοκομείο. Ο γιος μου είναι καλά στην υγεία του,  έχει τις αισθήσεις του και καταδικάζω την δημοσιοποίηση του βίντεο με το ανήλικο παιδί μου. Ζητώ να σταματήσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο διότι θα κινηθώ νομικά»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr