Εύβοια: Στον εισαγγελέα Χαλκίδος σε λίγο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Στον εισαγγελέα Χαλκίδος σε λίγο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr σε λίγο φτάνει στην εισαγγελία Χαλκίδος η 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Η μεταγωγή του ξεκίνησε στις 8:15 σήμερα το πρωί από την Αιδηψό και αναμένεται εντός ολίγου να περάσει την πόρτα της εισαγγελίας όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που θα του αποδοθούν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη αλλοδαπός, σήμερα (02-05-2022) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία σήμερα μεσημβρινές ώρες από Φιλοζωικό σωματείο της Εύβοιας, αναφορικά με ανάρτηση βίντεο σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, σχετικά με κακοποίηση ζώου (γάτας) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, της ευρύτερης περιοχής της Αιδηψού Ευβοίας, περιστατικό που έλαβε χώρα χθες (01-05-2022) απογευματινές ώρες.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι ανωτέρω Υπηρεσίες και τα στοιχεία που προέκυψαν, κατέστη δυνατή η άμεσηταυτοποίηση και σύλληψη του ατόμου που προέβη στην προαναφερόμενη πράξη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr