Εύβοια: Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος του μικρού Γιάννη σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟ Ρούφ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος του μικρού Γιάννη σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟ Ρούφ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟ Ρούφ για το Γιάννη

Ο έφηβος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής 24/6 όταν λιποθύμησε σε αγώνα ποδοσφαίρου που διεξάγονταν στο Γυμνό Ερέτριας.

Κάποια στιγμή ο μικρός Γιάννης έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμος στο γήπεδο προκαλώντας πανικό σε συμπαίκτες, προπονητές, γονείς και φιλάθλους.

Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και αμέσως δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Ο 14χρονος διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και φυσικά τον ΠΑΟ Ρουφ που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας, με βαριά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγες από κοντά μας.

Στις 24/6 ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας στην
Κ 14 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας την οικογένεια του και το σωματείο μας
ΠΑΟ ΡΟΥΦ σε απέραντη θλίψη.
Οι γιατροί του γηπέδου και ιδιαιτερα η ομάδα των γιατρών στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έκαναν τα αδύνατα δυνατά χωρίς να καταφέρουν να επαναφέρουν τον άτυχο Γιάννη.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr