Εύβοια: Συνέλαβαν 74χρονο με λαθραία τσιγάρα – Έρευνα και στην οικία του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Συνέλαβαν 74χρονο με λαθραία τσιγάρα – Έρευνα και στην οικία του

Κατασχέθηκαν και πρόκειται αποσταλούν στην αρμόδια Τελωνειακή Αρχή για τον προσδιορισμό και καταλογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Tην 2001-2021 και περί ώρα 10:30 κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης στελεχών γραφείου ασφάλειας Υπηρεσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, συνελήφθη για παράβαση διατάξεων του Ν.2960/2001 ¨Περί Τελωνειακού Κώδικα¨ στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας μας, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 74 ετών, ο οποίος μετέφερε είκοσι (20) πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του προαναφερομένου ημεδαπού όπου ανευρέθηκαν συνολικά χίλια διακόσια ενενήντα (1290) πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών και δέκα (10) συσκευασίες καπνού τα οποία ομοίως δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η Προαναφερόμενη ποσότητα τσιγάρων και καπνού κατασχέθηκαν και πρόκειται αποσταλούν στην αρμόδια Τελωνειακή Αρχή για τον προσδιορισμό και καταλογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr