Εύβοια: Θρήνος στο Αλιβέρι – Πέθανε υπάλληλος του Δήμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Θρήνος στο Αλιβέρι – Πέθανε υπάλληλος του Δήμου

Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου πενθεί για την απώλεια μιας εξαιρετικής υπαλλήλου και ενός υπέροχου ανθρώπου

Καλό ταξίδι Χρύσα- Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου πενθεί για την απώλεια μιας εξαιρετικής υπαλλήλου και ενός υπέροχου ανθρώπου

Έφυγε από κοντά μας η Χρύσα Ζαχίδου Αναπληρώτρια προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου γεμίζοντας με θλίψη τους συναδέλφους της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια της.

Με καταγωγή από τη Λάρισα διορίστηκε στον Καποδιστριακό τότε δήμο Δυστίων το 1999 ως μηχανικός μαζί με την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Αγγελική Τόλιζα και το σύνολο σχεδόν των στελεχών της σημερινής τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Το Αλιβέρι έγινε η δεύτερη πατρίδα της δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια ,ο γιος της σήμερα είναι 20 ετών φοιτητής Οικονομικών.
Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έδινε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο η Χρύσα έδειχνε κάθε στιγμή όχι μόνο ότι δεν φοβάται αλλά και ότι θα καταφέρει να βγει νικήτρια.

Η Χρύσα ήταν ένας άνθρωπος που αποτελούσε υπόδειγμα υπαλλήλου, συναδέλφου και στελέχους της τεχνικής υπηρεσίας, φιλότιμη, συνεργάσιμη που απέφευγε τις μικρότητες και τις ανούσιες συγκρούσεις.
Άνθρωπος με παρρησία , με ικανότητες και σπάνιο ήθος που αφήνει τεράστιο κενό στην οικογένειά της, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε υποδειγματικά για πάνω από είκοσι χρόνια αλλά και σε όλους όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Η είδηση της απώλειάς της συγκλόνισε τους πάντες στο δήμο Κύμης Αλιβερίου παρά το ότι γνώριζαν τη μάχη που έδινε.

Το δημοτικό συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου , η Τεχνική υπηρεσία το σύνολο των δημοτικών υπάλληλων εκφράζουν την θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια της Χρύσας Ζαχίδου.

Αιωνία της η Μνήμη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr