Εύβοια ΤΩΡΑ: Έκλεισαν την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας φορείς της Λίμνης και του Μαντουδίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια ΤΩΡΑ: Έκλεισαν την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας φορείς της Λίμνης και του Μαντουδίου

Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών σε Λίμνη και Μαντούδι

ΤΩΡΑ: Κάτοικοι και φορείς της Λίμνης και του Μαντουδίου οργανώνουν αυτή την ώρα δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και προχωρούν στο κλείσιμο της υψηλής γέφυρας της Χαλκίδας.

Όπως ανακοινώθηκε στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας θα κλείσουν τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και της Πειραιώς σε Μαντούδι και Λίμνη, γεγονός που θα αναγκάσει κατοίκους, επαγγελματικές και επισκέπτες να ταξιδεύουν κυριολεκτικά για μια και μόνο τραπεζική συναλλαγή.

Παρών φυσικά ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να μην αποδεχθεί την απόφαση αυτή η οποία θα είναι ταφόπλακα για την κοινωνία και την οικονομία των περιοχών Λίμνης και Μαντουδίου. Ακόμη παροόντες ήταν: ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Κωνσταντινάκης, ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Λιάσκος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σκοπελίτης, η Υπεύθυνη Πολιτισμού Ξένια Χασιώτη και ο σύμβουλος του δημάρχου Δημήτρης Χασιώτης.

Από την Ελάσσων Αντιπολίτευση ο Γιώργος Τριάντης ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Γιάννης Στεργίου και ο Λάμπρου Δημήτρης, πρόεδρος του Μαντουδίου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr