Εύβοια: «Βούλιαξαν» οι παραλίες – Στο 50% η πληρότητα στα ξενοδοχεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: «Βούλιαξαν» οι παραλίες – Στο 50% η πληρότητα στα ξενοδοχεία

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος έφτασε το 50% στην Εύβοια

Στη Εύβοια, πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν σήμερα μια αυθημερόν απόδραση στις κοντινές παραλίες του νομού.

Την ίδια ώρα, δεδομένων των συνθηκών, γνώριμη η εικόνα στις παραλίες του νησιού.

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος έφτασε το 50%.

Τα τελευταία χρόνια η Εύβοια έχει εξελιχθεί σε έναν προσφιλή τουριστικό προορισµό, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα στην οικονομική κρίση, αφού είναι µια κοντινή και οικονοµική επιλογή! Τώρα αμέσως μετά το lockdown φαντάζει ιδανικός προορισμός για διακοπές και μάλιστα για πολλούς λόγους…

Ωστόσο όσοι ξέρουν και την είχαν εδώ και χρόνια ψηλά στην ταξιδιωτική τους ατζέντα µπορούν να εγγυηθούν τόσο για τις φυσικές οµορφιές της όσο και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!Εκτός των πολλών γνωστών πλέον και αγαπηµένων σηµείων σε κάθε γωνιά της, εµείς θα σας αποκαλύψουµε τα καλά κρυµµένα «µυστικά» της για να είναι κάθε σας επίσκεψη πραγµατικά µια µοναδική εµπειρία!

Ιδιαίτερα δηµοφιλής, είναι η Κάρυστος, η οποία απέχει από τη Χαλκίδα 114 χλµ. -περίπου 2 ώρες οδικώς- και είναι η µεγαλύτερη πόλη της Νότιας Εύβοιας και από τους πιο γνωστούς προορισµούς του νησιού.

Με παραλίες είτε οργανωµένες είτε πιο ήσυχες, πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση, µε τον παραλιακό δρόµο να σφύζει από ζωή, είναι µια δηµοφιλής επιλογή. Στην Κάρυστο όµως θα βρείτε και την άλλη πλευρά, την περισσότερο εναλλακτική…

Επισκεφτείτε το Φαράγγι του Δηµοσάρη στην Όχη, το βουνό που δεσπόζει πάνω από την Κάρυστο σε υψόµετρο 1.399 µ., και ανακαλύψτε την ιδιαίτερη καταπράσινη πλευρά της Νότιας Εύβοιας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr