Εύβοια: Βουλιάζουν οι καρναβαλικοί προορισμοί, στο 100% η πληρότητα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Βουλιάζουν οι καρναβαλικοί προορισμοί, στο 100% η πληρότητα

Στο 100% η πληρότητα για τους «καρναβαλικούς» προορισμούς της Εύβοιας.

Υψηλή καταγράφεται η πληρότητα στους βασικούς καρναβαλικούς προορισμούς της Εύβοιας, όπως προκύπτει από τις κρατήσεις που έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά τόσο για την Εύβοια αλλά και για την Σκύρο.

H εικόνα στους καρναβαλικούς προορισμούς είναι εξαιρετική, καθώς η πληρότητα σε αυτούς φτάνει και το 100%. Την ίδια στιγμή θετική είναι η εικόνα για την Σκύρο,  εμφανίζει πληρότητα ικανοποιητική σε αφίξεις στα ξενοδοχεία.

Εύβοια: Στους κορυφαίους προορισμούς για το τριήμερο Καθαράς Δευτέρας

Την προτίμησή τους στην Εύβοια δείχνουν για ακόμη μία φορά οι επισκέπτες ανά την Ελλάδα, που επιλέγουν το νησί για να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ξενοδόχοι της Εύβοιας στο evima.gr, τόσο στη νότια όσο και σατη βόρεια Εύβοισ έχουν ήδη ξεκινήσει οι κρατήσεις, με τις προβλέψεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι μεταξύ 24 και 27 Φεβρουαρίου, οπότε και κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με τα καρναβάλια που συνήθως πραγματοποιούνται κατά την τελευταία Κυριακή της Αποκρίας.

Με την Εύβοια να έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα για θέαμα και διασκέδαση εκείνες τις ημέρες, αρκετός κόσμος εδηλώνει όλο και περισσότερο εδνιαφέρον για ένα δωμάτιο στο νησί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr