Εξαδάκτυλος: Δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς -Ο καιρός ξεχώρισε εμβολιασμένους και μη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαδάκτυλος: Δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς -Ο καιρός ξεχώρισε εμβολιασμένους και μη

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τα μέτρα είναι βιαστικά καθώς τώρα ο καιρός ξεχωρίζει τους ανθρώπους, και στους εσωτερικούς βρίσκονται μόνο οι εμβολιασμένοι

Υπέρ των νέων ελευθεριών για τους εμβολιασμένους που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Σάββατο τάχθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τα μέτρα είναι βιαστικά καθώς τώρα ο καιρός ξεχωρίζει τους ανθρώπους, και στους εσωτερικούς βρίσκονται μόνο οι εμβολιασμένοι και έτσι δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς.

Στο ερώτημα εάν σκοπεύει να πάει σε μπαρ με πολλούς εμβολιασμένους απάντησε: «Προφανώς αν θα πάω σε ένα μπαρ θα είμαι χωρίς μάσκα. Θα είμαι πιο άνετα από εβδομάδα, όταν θα έχω συμπληρώσει δύο εβδομάδες από την τρίτη δόση που έκανα τη Δευτέρα για να είμαι ειλικρινής μαζί σας».

Δίνοντας συμβουλές στους εμβολιασμένους πολίτες πρότεινε να προτιμούν να διασκεδάζουν σταθερά με τους ίδιους ανθρώπους και όπου προβλέπεται να φορούν τη μάσκα τους και να κρατάνε τις αποστάσεις.

ΕΛΛΑΔΑ  08/10/2021  09:02
Σαρηγιάννης: Να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ από τις 400.000 στις 600.000
ΕΛΛΑΔΑ  08/10/2021  10:11
Διευκρινίσεις Θεμιστοκλέους για την τρίτη δόση -Δεν θα έρχεται SMS, πώς κλείνονται τα ραντεβού
Αναφερόμενος σε συγκεντρώσεις ανεμβολίαστων σε σπίτια, σημείωσε ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πάρα πολλοί από τους ανθρώπους που λένε ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και «όλο αυτό είναι ένα», τελικά γεμίζουν τις εντατικές και τις στατιστικές.

Τέλος, στέλνοντας μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους πολίτες τόνισε ότι οι γιατροί είναι εδώ για να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν, να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να τους εξηγήσουν τι πρέπει να κάνουν και να τους εμβολιάσουν εάν το θελήσουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr