«Εξαφανισμένα» τα παιδιά των παλαιοχριστιανών – Εισαγγελική διάταξη για τεστ DNA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εξαφανισμένα» τα παιδιά των παλαιοχριστιανών – Εισαγγελική διάταξη για τεστ DNA

Πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία όπου κρύβονται τα παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών, μαζί με τη μητέρα τους, μετέδωσε η εκπομπή Tlive.

Οι Αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν για τα παιδιά και τη σύζυγο του παλαιοχριστιανού, μετά την αστυνομική επέμβαση, τη σύλληψη του 45χρονου και την εισαγγελική παρέμβαση.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα βγαίνουν πληροφορίες σχετικά με το πού κρύβονται τα παιδιά με τη γυναίκα, για να μην εντοπιστούν από την αστυνομία, ενώ υπάρχουν και αναφορές σχετικά με εισαγγελική διάταξη για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια.

Πού κρύβονται τα παιδιά των παλαιοχριστιανών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha

Σύμφωνα με όσα είπε η εκπομπή του Alpha, επικαλούμενη πληροφορίες της τις οποίες χαρακτήρισε «ασφαλείς», τα παιδιά φέρονται να βρίσκονται σε ένα μοναστήρι παλαιοημερολογιτών, μαζί με τη μητέρα τους.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, τα παιδιά και η γυναίκα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών κρύβονται σε μοναστήρι που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι πρόκειται για μοναστήρια που είναι αποκομμένα, πολλές φορές χωρίς τηλέφωνο.

Εισαγγελική διάταξη για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια παλαιοχριστιανών

Κατά τις πληροφορίες της εκπομπής, η ελληνική αστυνομία έχει λάβει εισαγγελική διάθεση για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών.

Με αυτήν τη διάταξη, ο πατέρας δεν υποχρεώνεται να υποβληθείς στην εξέταση, αλλά ο δικηγόρος του 45χρονου προτείνει να διενεργηθεί η εξέταση, γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Με τη εξέταση, στόχος είναι να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών της οικογένειας, καθώς έχουν κυκλοφορήσει αναφορές για το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr