Εξιχνιάσθηκαν άμεσα (2) κλοπές από εμπορικά καταστήματα, στην περιοχή της Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα (2) κλοπές από εμπορικά καταστήματα, στην περιοχή της Χαλκίδας

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών είναι ένας 36χρονος ημεδαπός

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός,κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών καιένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο (2) κλοπές από εμπορικά καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 23-12-2019 έως 02-01-2020, στηΧαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχείαταυτότητας ενός 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη των ανωτέρω κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες (14-01-2020) το πρωί στη Χαλκίδα, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν νομότυπη έρευναστην οικία του 55χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χάλκινων αντικειμένων και λευκών ειδών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούσαν προϊόντα των ανωτέρω κλοπών.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε προμηθευτεί τα ανωτέρω κλοπιμαία από τον 36χρονο, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επιπλέον, από την οικία του 55χρονου, κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.

Γίνεται μνεία ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr