Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 64χρονου σε ρεματιά
Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας 64χρονου άνδρα στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα μέσα σε ρεματιά, ανάμεσα σε καλαμιές, και ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και δημοσιεύματα, ο φερόμενος δράστης είναι ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, φέρεται να επιτέθηκε στο θύμα με τσιμεντόλιθο και στη συνέχεια να μετέφερε τη σορό σε απομονωμένο σημείο, επιχειρώντας να την αποκρύψει.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του.
Οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διερεύνηση των συνθηκών και των κινήτρων της υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr