Φαγητό: “Τέλος”το μαγείρεμα στο σπίτι – Αυτή είναι η νέα τάση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαγητό: “Τέλος”το μαγείρεμα στο σπίτι – Αυτή είναι η νέα τάση

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open η ακρίβεια στα τρόφιμα αλλά και στο ηλεκτρικό ρεύμα οδηγεί όλο και περισσότερους πολίτες στο να παραγγέλνουν έτοιμο φαγητό

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open η ακρίβεια στα τρόφιμα αλλά και στο ηλεκτρικό ρεύμα οδηγεί όλο και περισσότερους πολίτες στο να παραγγέλνουν έτοιμο φαγητό από τα μαγειρία και τα εστιατόρια.  Για το θέμα αυτό μίλησε ιδιοκτήτρια εστιατορίου, Μαρία Πιστέντη στο Open. Όπως είπε έτοιμο φαγητό παραγγέλνουν κυρίως νεαρά ζευγάρια και ηλικιωμένοι.

Ενδεικτικά ανέφερε ένα σχετικό παράδειγμα.  Μια μερίδα γεμιστά κοστίζει 5,50 ευρώ, για να φτιαχτεί όμως το κόστος είναι περίπου 6 ευρώ (είναι τα  υλικά, το ρεύμα και ο κόπος ) αλλά το ίδιο ισχύει και για μια μερίδα μπάμιες που το κόστος της είναι 5, 50 ευρώ, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εμείς μαγειρεύουμε ποσότητες μεγάλες και χρησιμοποιούμε ελληνικά υλικά, οπότε ο κόσμος  μπορεί να πάρει το φαγητό σε μια προσιτή τιμή. Συνεπώς μπορεί να το πληρώσει  ένας ηλικιωμένος που ζει μόνος του, ένα ζευγάρι νεαρών” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr