Φώφη Γεννηματά: Ματαιώθηκε λόγω πένθους η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώφη Γεννηματά: Ματαιώθηκε λόγω πένθους η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Ματαιώθηκαν κι άλλες μαθητικές παρελάσεις, στη Θεσσαλονίκη λόγω της απώλειας της Φώφης Γεννηματά, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε εθνικό πένθος την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε εθνικό πένθος την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατάληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ύστερα ακόμη μια μάχη με τον καρκίνο. Η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 π.μ. στην Μητρόπολη Αθηνών. Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, έλαβε τη απόφαση να μην πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς συμπίπτει με την ημέρα εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για την Τετάρτη, ημέρα που θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, με τιμές εν ενεργεία υπουργού και ο κόσμος θα πει το τελευταίο αντίο στη μοναδική γυναίκα αρχηγό που είχε μέχρι σήμερα το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr