Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η Ελλάδα αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα (25/10) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Φωνάζοντας «Αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας συνόδευσαν τη Φώφη Γεννηματάτο το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) στην τελευταία της κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Συγκλονιστικοί ήταν οι επικήδειοι της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα και του Μανώλη Χριστοδουλάκη. Ωστόσο εκεί που λύγισαν όλοι ήταν όταν τα παιδιά της Φώφης είπαν τα τελευταία λόγια στη μητέρα τους… Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν μόλις 56 ετών.

Σήμερα ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά «έσπασε» τη σιωπή του, κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η πάντα χαμογελαστή Φώφη Γεννηματά αλλά και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς, ο οποίος ήταν ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr