Φονικό Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος – Φέρεται να σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικό Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος – Φέρεται να σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά

Τον έχουν καταγράψει και οι κάμερες ασφαλείας – Για ιδιόρρυθμο άτομο κάνουν λόγο οι γείτονες – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η στυγερή δολοφονία στην Ανδραβίδα Ηλείας, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Όπως ανέφερε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της άγριας δολοφονίας, που ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια. Ο μόνος που κατάφερε να σωθεί είναι ο 10χρονος γιος της οικογένειας, που εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι και όταν γύρισε προσπάθησε να βγάλει το δίχρονο αδερφάκι του από το σπίτι μήπως και καταφέρει να αναπνεύσει.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζουν σε έναν άνδρα 62 ετών, γείτονα της οικογένειας, με τα αρχικά Δ.Β. που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία των γονιών και των δύο παιδιών της οικογένειας. Ο 62χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr