Φωτιά Εύβοια: Δείτε σε ποιες περιοχές δεν έχει ρεύμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Δείτε σε ποιες περιοχές δεν έχει ρεύμα

Συνεχίζεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ενώ όπου επιτρέπεται από την εξέλιξη της πυρόσβεσης ξεκινά η επιθεώρηση του δικτύου, προκειμένου να προγραμματιστεί η αποκατάσταση των καμμένων στύλων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι όλες του οι δυνάμεις (συνεργεία του και εργολάβοι), περί τα 690 άτομα, συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην Εύβοια, όπου μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι πυρκαγιές σε πολλές περιοχές, έχουν επανηλεκτροδοτηθεί οι περιοχές Μυρτίας, Φαράκλα και Μετόχι , ενώ συνεχίζεται η επιθεώρηση του Δικτύου σε όσα σημεία είναι δυνατή η πρόσβαση από την Πυροσβεστική, προκειμένου να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Άννας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας 7 γραμμές Μέσης Τάσης, οι οποίες επηρεάζουν την ηλεκτροδότηση περίπου 13.000 πολιτών και για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, απαιτείται η αντικατάσταση 900 στύλων, 100 υποσταθμών και 40 χιλιομέτρων Δικτύου Μέσης και Χαμηλής Τάσης καθώς επίσης και εργασίες στις παροχές.

Επί τόπου βρίσκονται 110 άτομα τεχνικό προσωπικό, συνεργείων εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και εργολάβων, ενισχυμένα με προσωπικό από άλλες περιοχές της χώρας που δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr