Φωτιά σε ΚΤΕΛ στην Αθηνών-Λαμίας -Τρόμος για 48 επιβάτες [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε ΚΤΕΛ στην Αθηνών-Λαμίας -Τρόμος για 48 επιβάτες [βίντεο]

Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν και κατέβηκαν από το λεωφορείο

Φωτιά ξέσπασε λεωφορείο επί της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν και κατέβηκαν από το λεωφορείο όταν εμφανίστηκαν οι καπνοί και ήδη προωθούνται στον προορισμό τους με άλλα τουριστικά λεωφορεία.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το χωρο της μηχανής του λεωφορείου. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο 124ο χιλιόμετρο λίγο πριν τη διασταύρωση Μαρτίνου και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως σε ολόκληρο το αυτοκίνητο πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν εκεί οι πυροσβέστες από την περιοχή της Αταλάντης και από την περιοχή της Θήβας.

Όταν έφτασαν τα πυροσβεστικά οχήματα το λεωφορείο είχε καεί. Η εθνική οδός έκλεισε μόνο για λίγη ώρα και η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα.

Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού δεν κινδύνεψαν οι 48 επιβάτες οι οποίοι πρόλαβαν να κατέβουν, όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών.
Σύμφωνα με το tvstar.gr οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr