ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Παππούς βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο χρόνια

Κάθειρξη 12 ετών επιβλήθηκε χθες Τρίτη (16/11) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, στον παππού 8χρονης από τον Βόλο που κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού.
Φρίκη: Παππούς βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο χρόνια

Κάθειρξη 12 ετών επιβλήθηκε χθες Τρίτη (16/11) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, στον παππού 8χρονης από τον Βόλο που κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού.

Ο παππούς της ανήλικης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews, όταν ήταν σε ηλικία 70 ετών και για δύο χρόνια (σ.σ. σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα μέσα του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016) βίαζε κατ’ εξακολούθηση την εγγονή του (από 8 έως 10 ετών), όπως κατ’ επανάληψη προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Όπως σημειώνεται στο τοπικό μέσο, επικαλούμενο πληροφορίες της εφημερίδα «Ελευθερία», ο παππούς είχε την εγγονή του τα μεσημέρια μετά το σχόλασμα, με την ανήλικη να εξομολογείται στους γονείς της όσα βίωνε για δύο χρόνια και όπως κατέθεσε ο πατέρας της, «συγκλονιστήκαμε».

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελικά ένοχο κατά πλειοψηφία, καθώς μειοψήφησε ένας ένορκος, τον Βολιώτη και για τις δύο κατηγορίες, ενώ μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού του επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα, τον Δεκέμβριο του 2017 από το ΜΟΔ Καρδίτσας, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ