Φρίκη σε λιμάνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε πλοίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη σε λιμάνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε πλοίο

Το Λιμενικό έχει αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να δώσει φως στα αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στην καμπίνα το σε φορτηγό πλοίο, το οποίο έφερε σημαία Χονγκ – Κονγκ ένας 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που ανέλαβαν την υπόθεση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για να δώσει φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου νεαρού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Χονγκ-Κονγκ, το οποίο ελλιμενιζόταν σε σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr