Φρίκη στην Εύβοια: Δεν δίστασε να σηκώσει χέρι στη μάνα του- Πώς γλίτωσε η γυναίκα
Ειδησεις ευβοια

Φρίκη στην Εύβοια: Δεν δίστασε να σηκώσει χέρι στη μάνα του- Πώς γλίτωσε η γυναίκα

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επισημανθεί εκ νέου πως από τον Οκτώβρη άρχισε να λειτουργεί Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Εύβοια

Σοκάρει την Εύβοια και προβληματίζει την τοπική κοινωνία η έξαρση ενδοοικογενειακής βίας στο νησί με ενδεικτικό πρόσφατο περιστατικό την επίθεση σε βάρος γυναίκας από τον πρώην τοξικομανή γιό της.

Η άτυχη γυναίκα έζησε στιγμές φρίκης στα χέρια του γιού της ο οποίος δεν δίστασε να την εξυβρίσει και να κινηθεί απειλητικά εναντίον της με σκοπό να την χτυπήσει, χθες το βράδυ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 στη Χαλκίδα.

Η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της.

Έπειτα από σοβαρό διαπληκτισμό που είχαν μητέρα και γιός, εκείνος της επιτέθηκε προσπαθώντας να της καταφέρει χτυπήματα.

Η γυναίκα τράπηκε σε φυγή από την κατοικία της και σε καθεστώς πανικού κάλεσε τις αρχές οι οποίες και έσπευσαν στο σημείο.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επισημανθεί εκ νέου πως από τον Οκτώβρη άρχισε να λειτουργεί Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Χαλκίδας.

Το γραφείο, όπως έγινε γνωστό κατόπιν σχετικής ενημέρωσης θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την 03-10-2022, στον 1ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α.Ευβοίας, επί της οδού Αρεθούσης, αρ. 153, Χαλκίδας Ευβοίας, Τ.Κ. 34132.

Το ωράριο του εν θέματι Γραφείου είναι 24ωρο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2221037026.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr