Φθιώτιδα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία τη νύχτα – Άρπαξαν 5.000 ευρώ και έγιναν «καπνός»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία τη νύχτα – Άρπαξαν 5.000 ευρώ και έγιναν «καπνός»

Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι 70χρονου επιχειρηματία που εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, στη Κοινότητα του Δήμου Στυλίδας, στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην πλατεία του χωριού, αφού παραβίασαν μία από τις εισόδους, γύρω στις 02:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/5). Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου κοιμόταν το ζευγάρι και τους ξύπνησαν.

Φθιώτιδα: Πιθανότατα Έλληνας ο «εγκέφαλος»

Ο ένας, που πιθανότατα ήταν ο επικεφαλής της ληστείας, είπε στον 70χρονο σε άπταιστα ελληνικά να τους δώσουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά και δε θα τους πειράξουν, ενώ ο ένας εκ των άλλων δύο μίλησε αλβανικά.

Οι ληστές κράτησαν την υπόσχεσή τους και δεν πείραξαν ούτε τον επιχειρηματία, ούτε τη σύζυγό του, ωστόσο δεν αρκέστηκαν στα 5.000 ευρώ και τα χρυσαφικά που τους έδωσαν και ο ένας εκ των τριών για μισή ώρα έκανε άνω-κάτω όλο το σπίτι, ψάχνοντας ακόμη και στο υπόγειο για επιπλέον χρήματα ή τιμαλφή.

Οι ληστές δεν χρησιμοποίησαν κάποιο όπλο κι έφυγαν, με την προειδοποίηση όμως να μην καλέσουν αμέσως την αστυνομία ώστε να προλάβουν να απομακρυνθούν. Αποχώρησαν από το σπίτι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Φθιώτιδα: Σε σοκ ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του

Ο επιχειρηματίας σοκαρισμένος όπως και η σύζυγός του, κατήγγειλε λίγη ώρα αργότερα το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις, ενώ εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr