Φύλακας ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες στο Μεταξουργείο – Αυτοκίνητα περνούσαν και το τρένο σφύριζε λέει οδηγός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φύλακας ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες στο Μεταξουργείο – Αυτοκίνητα περνούσαν και το τρένο σφύριζε λέει οδηγός

Οδηγός κατέγραψε το περιστατικό και το ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτο περιστατικό που θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία σημειώθηκε στο Μεταξουργείο, όπου φύλακας ισόπεδης διάβασης ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες και οι οδηγοί των αυτοκινήτων σταματούσαν μόνοι τους ακούγοντας το τρένο.

Ο φύλακας ήταν άφαντος, λέει ο οδηγός που κατέγραψε το βίντεο – Αυτοκίνητα περνούσαν την ώρα που το τρένο σφύριζε

Το βίντεο από το σημείο, στη διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας αίσθηση.

«Είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη»

Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός που ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφει το περιστατικό.

«Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει».

«Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του έδωσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο».

«Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δε ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη», καταλήγει.

Το συμβάν έγινε την περασμένη Κυριακή στις 19:00 το βράδυ. Τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν προς τις γραμμές και οι οδηγοί σταματούσαν μόνοι τους ακούγοντας το τρένο.

Τελικά οι μπάρες κατέβηκαν, αλλά με καθυστέρηση.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr