Γείτονες της 42χρονης που δολοφόνησε ο πατέρας της: «Διψούσε για ζωή, ετοιμαζόταν να πάει σε πάρτι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γείτονες της 42χρονης που δολοφόνησε ο πατέρας της: «Διψούσε για ζωή, ετοιμαζόταν να πάει σε πάρτι»

Συγκλονισμένοι είναι γείτονες και γνωστοί της 42χρονης Κατερίνας που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, στο διαμέρισμα που διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Γείτονες που μίλησαν στο ThessToday περιγράφουν την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο που διψούσε για ζωή και που πάλευε καθημερινά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της.

«Μπορεί να ήταν άρρωστη, αλλά δεν παραιτούνταν»

«Το παιδί ζούσε στη γειτονιά πολλά χρόνια. Μια κοπέλα που διψούσε για ζωή. Μπορεί να ήταν άρρωστη, αλλά δεν παραιτούνταν. Έβγαινε, γλεντούσε, αγαπούσε τη ζωή. Κανένας στη γειτονιά δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο πατέρας έκανε κάτι τέτοιο», λέει χαρακτηριστικά άτομο που ήξερε χρόνια την 42χρονη.

«Ήμουν από τους πρώτους που κατάλαβε την τραγωδία που είχε γίνει. Μίλησα με τον αδερφό της που τη βρήκε νεκρή. Ήταν συγκλονισμένος. Τη λάτρευε. Έψαχνε με αγωνία τον πατέρα τους», σημειώνει γείτονας της κοπέλας.

«Η Κατερίνα ήταν η χαρά της ζωής…»

«Ο πατέρας ήταν μυστήριος και κατηφής άνθρωπος, αλλά δεν περίμενε κανείς να κάνει κάτι τέτοιο. Τον είδα να φεύγει από την οικοδομή δυόμισι ώρες νωρίτερα με το αυτοκίνητό του. Δεν ακούσαμε κάτι. Αν ακούγαμε το παραμικρό, ίσως να προλαβαίναμε το κακό», προσθέτει ο ίδιος.

«Η Κατερίνα ήταν η χαρά της ζωής. Ετοιμαζόταν μάλιστα να πάει σε ένα rave party αυτές τις μέρες. Έβγαινε μόνη της έξω με το αμαξίδιό της. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία που τη βοηθούσε. Ο πατέρας της ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα να βοηθήσει. Τελευταία φορά την είδα πριν από δύο μέρες στο μπαλκόνι να κάνει ασκήσεις με τον γυμναστή της», καταλήγει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr