Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ένας νέος θάνατος από κορωνοϊό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ένας νέος θάνατος από κορωνοϊό

Συνεχίζεται η αρνητική εικόνα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Συνεχίζεται η αρνητική εικόνα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου εχθές σημειώθηκε ένας νέος θάνατος από επιπλοκές της νόσου covid-19, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και δυο νέες εισαγωγές στην κλινική ήπιας νοσηλείας.

Στην κλινική covid του νοσοκομείου, εχθές κατέληξε μία γυναίκα 77 ετών από το Αλιβέρι, εμβολιασμένη, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Οι νέες εισαγωγές αφορούν σε δύο γυναίκες η μία 86 ετών και η άλλη 84 από τη Χαλκίδα, με τη μία από τις δύο να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Την ίδια στιγμή δύο ασθενείς έλαβαν εξιτήρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου, στην κλινική covid νοσηλεύονται 24 ασθενείς και μένουν 36 κλίνες κενές, ενώ στη ΜΕΘ covid συνεχίζουν να νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς και μένουν οκτώ κλίνες κενές.

Πάραλληλα στα επείγοντα του νοσοκομείου εχθές προσήλθαν 18 περιστατικά covid, προκειμένου να λάβουν οδηγίες και να εξετασθούν, ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος σε σχέση με τα περιστατικά των προηγούμενων ημερών.

Συνολικά από 1η Ιανουαρίου 2021 μέχρι και χθες 28 Μαρτίου 2022 έχουν προσέλθει στα Επείγοντα 5.192 θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα για εξέταση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr