Γιοκαρίνης για τον καβγά με τη σύζυγό του: «Ένας ψιλοτσακωμός ήταν για μια τρύπα στο τραπέζι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιοκαρίνης για τον καβγά με τη σύζυγό του: «Ένας ψιλοτσακωμός ήταν για μια τρύπα στο τραπέζι»

Στον λόγο που τσακώθηκε με τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνη να επικοινωνήσει με την Αστυνομία και οι δυο τους να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια, αναφέρθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του τραγουδιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταγγελία της συζύγου του για επίθεσή του εναντίον της, με την ίδια, ωστόσο, να ανακαλεί την καταγγελία λίγες ώρες αργότερα και να κάνει λόγο για «τσακωμό».

Εις βάρος του Γιάννη Γιοκαρίνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να κηρύσσεται αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο, μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από τη Σοφία Μιχαλοπούλου.

Γιάννης Γιοκαρίνης για την καταγγελία της συζύγου του: Τώρα γελάμε, πεθαίνουμε στα γέλια

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μια τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να αποτελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις, λέω “άσ’ το μωρέ, άσ’ το” και μου λέει “όλο αναβολές Γιάννη”. Ε, και ξέρεις τώρα, φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ένα τέτοιο τσακωμουδάκι ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα, μη χαρακτηρίσω τώρα πώς… Ανακρίβειες να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γράφτηκαν κάτι τέτοια, που δεν ισχύουν με τίποτα», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους ήταν. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσα ίσα να γίνει μια σύσταση, ας πούμε, αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν “δεν γίνεται, πρέπει να έρθετε μαζί μας”. Και μπήκαμε στον χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω “άσε να κάνει ό,τι θέλει”, δεν ήξερα τι έκανε. Ε, μετά άκουσα που μίλαγε, εγώ απασχολήθηκα με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, χαίρω πολύ. Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη: Εκνευρίστηκα, βγήκαν ανυπόστατα πράγματα

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έκαναν δηλώσεις και στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Δεν ήταν τόσο αξιόλογο, πήρε πολύ μεγάλη έκταση και δεν έπρεπε ρε παιδιά. Τράβηξε το λούκι της ζωής του ο Γιάννης, πώς να μη συγκινηθώ όταν άκουσα ότι είναι αθώος. Δεν ισχύει τίποτα από όσα έλεγαν, εκεί εκνευρίστηκα, βγήκαν ανυπόστατα πράγματα. Δεν περίμενα να περάσει αυτόφωρο και όλη αυτή τη διαδικασία, ήταν τρελό. Φωνάζαμε, ναι, και βριστήκαμε. Ποιος είπε ότι με έπιασε όμως από το λαιμό; Θα τρελαθώ», είπε η Σοφία Μιχαλοπούλου, δείχνοντας ότι δεν φέρει σημάδια επάνω της.

«Θα φαινόταν αποτυπωμένο στο πρόσωπό μου αν έλεγα ψέματα. Ο Γιάννης, με τον χρόνιο αλκοολισμό που είχε, φυσικά γινόταν βίαιος. Για αυτό έχουμε παλέψει τόσα πολλά χρόνια να φύγει από αυτό το λούκι. Τώρα ένιωσα ότι πάει να ξεφύγει κάτι και επειδή έχω ήδη πάθει υπερφόρτωση είπα για να προλάβω κάτι, να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Αλλά έλα που ήταν αυτεπάγγελτο», συνέχισε η ίδια.

Απαντώντας για τον αν μετάνιωσε που προχώρησε σε καταγγελία, η ίδια είπε: «Και ναι και όχι. Μέσα από αυτό, και ο Γιάννης πήρε μάθημα, και εγώ. Όσοι είναι έξω από τον χώρο, πολλά τραγούδια λένε. Όταν δεν περπατάς με τα παπούτσια του άλλου, να μην λες για τη διαδρομή του. Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθενός».

«Είμαι κατά της βίας. Πέρασα χρόνιο πρόβλημα με τον αλκοολισμό και το παλεύω. Ήταν μια απλή παρεξήγηση. Γράφτηκαν υπερβολές από τα ΜΜΕ. Ισχύει ότι πήραμε ένα μάθημα από αυτό που συνέβη. Είχα σοβαρότατο θέμα με το αλκοόλ και ευτυχώς αυτή τη στιγμή ανήκει στο παρελθόν. Έπινα χωρίς μετρό και μου έβγαζε επιθετικότητα. Πήγα σε φορείς που με βοήθησαν, αλλά περισσότερο με βοήθησε η Σοφία να καταλάβω ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν καταλάβει ο εξαρτημένος ότι έχει πρόβλημα, δεν ξεπερνιέται. 15 χρόνια τώρα έχω κόψει το αλκοόλ, εδώ και πέντε χρόνια είμαι πεντακάθαρος. Δεν πίνω τίποτα», σημείωσε από την πλευρά του ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που με έκανε να καταλάβω το πρόβλημά μου, εγώ δεν το δεχόμουν. Ευχαριστώ και είναι όλα καλά, αυτό θέλω να καταλάβει ο κόσμος. Οι υπερβολές που γράφτηκαν δεν χρειάζονταν, δεν ξέρω γιατί γράφτηκαν», πρόσθεσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr