Γιώργος Καραϊβάζ: «Η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: «Η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή»

«Έχουν συλληφθεί δύο άτομα μέχρι στιγμής και στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρία άτομα», είπε ο κ. Καλλιακμάνης

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και άλλα  άτομα για την υπόθεση εκτός από τους δύο συλληφθέντες.  Οι Αρχές, φαίνεται πως έχουν σαφή εικόνα για το ποια ήταν τα άτομα που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Εχουν χαρτογραφήσει τα πρόσωπα, τους δράστες, αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας, τα οποία φέρονται να αφορούν τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου  τα οποία είχαν ενοχλήσει άτομα του χώρου του οργανωμένου εγκλήματος.

«Η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή»

«Βλέπουμε ότι κάποιοι διαψεύστηκαν που έλεγαν ότι η αστυνομία δεν θέλει να πιάσει τους δολοφόνους. Στο οργανωμένο έγκλημα υπάρχει δυσκολία μεγάλη, καθώς υπάρχει ομερτά σιωπής. Σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να ομολογήσουν οι δράστες», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρ. αστυνομικών υπαλλήλων της ν/α Αττικής, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχουν συλληφθεί δύο άτομα μέχρι στιγμής και στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρία άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται, γιατί σκοπός είναι να φθάσουμε σε αυτόν που έδωσε την εντολή. Πιστεύω, ότι η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή, το θέμα είναι να το αποδείξει. Το μυστικό πιστεύω ότι κρύβεται σε αυτά που έλεγε ο Γιώργος και έγραφε λίγο πριν την δολοφονία του. Η φράση που έλεγε σε όλους ήταν ”τώρα που θα πάω να καταθέσω, θα δουν κάποιοι τι θα πάθουν”».

O κ. Καλλιακμάνης,  θεωρεί ότι οι συλληφθέντες δεν πρόκειται να ομολογήσουν, αλλά τα στοιχεία σε βάρος τους είναι αδιάσειστα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr