Γιώργος Κελαϊδίτης: «Η προσκυνηματική Διαδρομή στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο μας αντέμειψε με τον καλύτερο τρόπο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Κελαϊδίτης: «Η προσκυνηματική Διαδρομή στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο μας αντέμειψε με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος και 7η Προσκυνηματική Διαδρομή μας αντάμειψαν όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Κελαϊδίτης
Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος και 7η Προσκυνηματική Διαδρομή μας αντάμειψαν όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Κελαϊδίτης.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Κελαϊδίτης στέλνει τα συγχαρητήρια για την διοργάνωση της Προσκυνηματικής Διαδρομής και εκφράζει την αμέριστη χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
«Σχεδόν 1000 φίλοι μας, περπάτησαν προς τον Άγιο μέσα από την καταπράσινη ανατολική μας δασική διαδρομή, την οποία σχεδιάσαμε και οργανώσαμε με ακόμα μεγαλύτερο μεράκι προκειμένου να προσφέρουμε μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία.
Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, αλλά ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν με την υποστήριξη όλων όσοι για ακόμα μια φορά συνέβαλλαν με συγκινητικό τρόπο στην άρτια αυτή διοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, στις Δημοτικές Αρχές των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, στην Αστυνομική μας Διεύθυνση, την Πυροσβεστική μας Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Κ.Υ. Μαντουδίου, τα Δασαρχεία μας και ιδιαίτερα τα «χρυσά παιδιά» της Θηροφυλακής, τον ΕΟΣ Χαλκίδας που είναι τα μάτια μας και το μυαλό μας μέσα στο δάσος, τους δεκάδες συναγωνιστές μας των δραστήριων και κατηρτισμένων Εθελοντικών Οργανώσεων του νησιού μας, και βέβαια τους συνεργάτες-οικογένεια της Π.Ε. Εύβοιας η οποία για ακόμα μια φορά δούλεψε αθόρυβα, αποτελεσματικά και με μεγάλο σεβασμό προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάθε χρόνο μας τιμούν με τη συμμετοχή τους.
Χρόνια πολλά για τον Άγιο μας, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, το πανέμορφο, γραφικό και πάντα φιλόξενο Προκόπι σας περιμένει στα καλύτερα του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr