Γιώργος Παπουτσής, ένας φέρελπις επιχειρηματίας με όραμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Παπουτσής, ένας φέρελπις επιχειρηματίας με όραμα

  Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, ήρθε αντιμέτωπη με τη δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, που της επέβαλε η οικονομική κρίση. Πλήθος επιχειρήσεων οδηγήθηκαν στο κλείσιμο, ενώ αναρίθμητοι νέοι, άνθρωποι με ταλέντο και δυνατότητες, βυθίστηκαν στο τέλμα της ανεργίας και αρκετοί από αυτούς επέλεξαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

 Αυτή είναι η μία πλευρά την σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας. Η πιο λυπηρή, η οποία δυστυχώς, αφορά έναν μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών και εργαζομένων. Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά. Ένα ποσοστό νέων ανθρώπων,που όχι μόνο, οι επιχειρήσεις τους ξεπέρασαν το σκόπελο της κρίσης, αλλά αναπτύχθηκαν και ισχυροποιήθηκαν μέσα σε αυτή. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπουτσής.

 Καθαρά αυτοδημιούργητος, ο Γιώργος βγήκε στον αγώνα της βιοπάλης από πολύ νεαρή ηλικία και κατάφερε να διαπρέψει σε όλους τους κλάδους με τους οποίους καταπιάστηκε,αποδεικνύοντας πως όταν ένας άνθρωπος είναι εργατικός, οξυδερκής και με όραμα, μπορεί να επιτύχει τα πάντα σε όλους τους τομείς.

 Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της τεχνικής κατασκευαστικής «Papoutsis Construction Team» www.giorgospapoutsis.gr, με έδρα το Νεοχώρι Ευβοίας. Η εταιρεία του αναλαμβάνει παντώς είδους εργασίες, σχετικές με τον οικοδομικό κλάδο ( ανακαινίσεις κτιρίων και παντώς τύπου μονώσεις). Οι δραστηριότητες της «Papoutsis Construction Team» δε σταματούν όμως μόνο στην οικοδομή. Προσφέρουν και υψηλές υπηρεσίες καθαριότητας ( Επαγγελματικοί και βιολογικοί καθαρισμοί) αλλά και συντηρήσεις κήπων.

 Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, το ήθος των υπαλλήλων της και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, εγγυούνται ένα άψογο αποτέλεσμα, σε όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται.

 Ο Γιώργος Παπουτσης δεν είναι όμως μόνο ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. αλλά και ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, γεγονός που αποδεικνύει η έντονη φιλανθρωπική του δράση. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει εκδήλωση, η φιλανθρωπική κίνηση της περιοχής, στην οποία η εταιρεία του να μην είναι χορηγός και ο ίδιος υποστηρικτής με όποιο μέσο διαθέτει. Πλήθος ανθρώπων έχει δει μεγάλο καλό από τον καλόκαρδο επιχειρηματία, αν και ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει για αυτές του τις πράξεις. Μιλά για αυτόν το πλήθος της αγάπης του κόσμου, αφού είναι ένας από τους πιο λαοφιλής ανθρώπους της περιοχής μας.

 Μεγάλη επίσης είναι και η αγάπη του για τα κοινά και το αγαπημένο του χωριό, το Οριό  Αυλωναρίου, στο οποίο διατελεί πρόεδρος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Παρά το έντονο φόρτο εργασίας, αφού τα συνεργία της εταιρείας του αναλαμβάνουν εργασίες, σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος είναι πάντα έτοιμος να αγωνισθεί για το αγαπημένο του Οριο με όσα μέσα διαθέτει, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

 Η περιοχή μας είναι πραγματικά τυχερή που έχει να επιδείξει τέτοιους ανθρώπους. Ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα, για όλους αυτούς που αποκαρδιώθηκαν, από τις δοκιμασίες που επέβαλε στη χώρα μας η οικονομική κρίση. Ανθρώπους που αποδεικνύουν με τα επιτεύγματα και τη στάση ζωής τους, ότι «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος» όπως συνηθίζει να λέει ο Γιώργος Παπουτσής όταν έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr