Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Εσύ συνέχισε να παίζεις τένις, τα άλλα άστα στην επιστήμη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Εσύ συνέχισε να παίζεις τένις, τα άλλα άστα στην επιστήμη

Με στοιχεία για τις νοσηλείες νέων με κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία απάντησε η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα στον Στέφανο Τσιτσιπά που προέκυψε… αντιεμβολιαστής.

Με στοιχεία για τις νοσηλείες νέων με κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία  απάντησε η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα στον Στέφανο Τσιτσιπά που προέκυψε… αντιεμβολιαστής.

Η Μίνα Γκάγκα, συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο Σωτηρία, ζήτησε από τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίζει τένις γιατί «εκεί μας κάνεις περήφανος» και να μη… μπλέκεται με τα της επιστήμης.

Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

«Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr