Γκάζι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο 34χρονος Δημήτρης που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο 34χρονος Δημήτρης που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Ευχάριστα νέα για τον 34χρονο Δημήτρη που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Γκάζι μαζί με άλλα δύο άτομα τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς βγήκε από την μηχανική υποστήριξη και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον.

Παράλληλα, αναζητείται ακόμα ο 37χρονος Αλβανός πιστολέρο, ενώ έχει εκδοθεί εις βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος έχει «βαρύ» ποινικό μητρώο και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος. Υπενθυμίζεται, ότι για το αιματηρό περιστατικό έχει ήδη προφυλακιστεί ο 33χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο πατέρας του 34χρονου, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από τον Αλβανό πιστολέρο για ασήμαντη αφορμή: «Δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά ο γιος μου. Παίρνει ανάσες μόνος του τώρα. Βοηθιέται λιγάκι αλλά είναι ένα καλό βήμα. Θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Τον έχουν ακόμη σε καταστολή. Τον ξυπνάνε λίγο και τον ξανακοιμίζουν. Κάθε βήμα που γίνεται αισθανόμαστε καλύτερα. Αυτό που έγινε ήταν πολύ άγριο χωρίς λόγο».

Πώς έγινε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Υπενθυμίζεται, ότι η παρέα των Κρητικών βγήκαν από νωρίς και διασκέδαζαν το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου, καθώς ένας από αυτούς θα παντρευόταν στις 29/12 και έκαναν μπάτσελορ πάρτι. Πέρασαν από διαφορά νυχτερινά μαγαζιά και περίπου στις 03:00 πήγαν σε ένα στη συμβολή των οδών Ευάδνης και Πειραιώς. Κατά τις 06:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, πλησίον από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Λίγη ώρα μετά και ενώ 2-3 από τα άτομα που έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φέρεται να φώναξε «εεεεεε οοοοο» την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ Range Rover.

Γι’ αυτή την ασήμαντη αφορμή ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και οι δύο δράστες κατέβηκαν και προσέγγισαν την παρέα των Κρητικών.

Στη συνέχεια ένας εκ των επιβαινόντων του ΙΧ δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν. Τότε ο δεύτερος από τους επιβαίνοντες του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε και τους τρεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr