Γλυφάδα: «Ποιος είναι αυτός που θα με βγάλει εμένα από το σπίτι», έλεγε ο Αιγύπτιος μακελάρης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: «Ποιος είναι αυτός που θα με βγάλει εμένα από το σπίτι», έλεγε ο Αιγύπτιος μακελάρης

Το κίνητρο του δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα αναζητούν οι αρχές, αναμένοντας τις καταθέσεις να ολοκληρωθούν και περισσότερα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο άνθρωπος που είδε πρώτο τον Αιγύπτιο και τον ακολούθησε μέσα στα γραφεία για να τον σταματήσει, ανέφερε σύμφωνα με τον Alpha στην κατάθεσή του ότι ο Αρης του είπε ότι πάει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γιατί τον διώχνουν από το σπίτι.

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας: Είδα με αίματα την Μαρία Καρνέση -Ο Άρης μπήκε με την καραμπίνα και πυροβόλησε τον Αντώνη

«Άκουσα “βοήθεια, καλέστε την αστυνομία”. Τότε κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Μετά είδα την κυρία Μαρία να κατεβαίνει από τον δεύτερο όροφο και να έρχεται προς τον χώρο των δικών μας γραφείων. Είδα ότι στην αριστερή πλευρά του στήθους της είχε αίματα. Μόλις μπήκε στα γραφεία μας, ο Αντώνης Βλασσάκης έκλεισε την πόρτα. Από τη δεύτερη είσοδο, όμως, που υπάρχει λίγα μέτρα πιο δίπλα μπήκε ο Άρης με καραμπίνα στο χέρι και πυροβόλησε τον Αντώνη», είπε σύμφωνα με τον Alpha.

Την ίδια ώρα ο υπάλληλος της εταιρείας αναφέρει: «Τον ρώτησα πώς και ήρθε στην εταιρεία. Αυτός μου είπε σήμερα θα τελειώσουν όλα και πως πάει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ακόμη μου είπε ότι τον διώξανε από το σπίτι και πως του είπαν πως θα τον κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγει. Εγώ του είπα να αφήσει τις βλακείες και αυτός τότε άνοιξε το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου και έβγαλε από μέσα έναν μεγάλο σάκο».

«Είδα ότι ο Άρης πήγε στο γραφείο της γυναίκας του Βλασσάκη, της κυρίας Δέσποινας και την κλείδωσε στο γραφείο. Αφού πήρε τα κλειδιά και κατέβηκε στον δεύτερο όροφο, πέταξε τα κλειδιά στις σκάλες. Όταν έφτασε στο γραφείο της Καρνέση, ο Άρης της είπε ότι θέλει να μιλήσουν, εκείνη του είπε να φύγει, ενώ στη συνέχεια η Καρνέση κλείδωσε την πόρτα του γραφείου».

«Συνέχισα να ακούω πυροβολισμούς και άκουσα τον Αρη να λέει ποιος είναι αυτός που θα με βγάλει εμένα από το σπίτι. Η κυρία Μαρία ήρθε προς το μέρος μου και προσπάθησε να καλυφθεί εγώ του ζήτησα να σταματήσει και τότε άκουσα ένα μπαμ».

Κομβική για την διερεύνηση του αδιανόητου αυτού μακελειού θεωρείται η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, της αδελφής που γλίτωσε από τον Αιγύπτιο μακελάρη και αυτόχειρα.

Οι αρχές προσπαθούν να βρουν το κίνητρο του δράστη, τι ήταν αυτό που τον όπλισε και τού προκάλεσε τόσο μεγάλη οργή για να προβεί σε αυτές τις αδιανόητες ενέργειες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr