Γλυκά Νερά – Έγκλημα: Ραγίζει καρδιές ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι -«Οταν είδα το παιδί, κατέρρευσα» [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Έγκλημα: Ραγίζει καρδιές ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι -«Οταν είδα το παιδί, κατέρρευσα» [βίντεο]

Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι -«Οταν είδα το παιδί, κατέρρευσα»

Συγκλονιστική η μαρτυρία του αστυνομικού που βρήκε το παιδί μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του Καρολάιν

Tα δραματικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που έλαβαν το σήμα μέχρι τη στιγμή που αντίκρισαν τη σκηνή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά περιέγραψε ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος που μπήκε στη μοιραία σοφίτα που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν.

Ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι και αυτός πατέρας, μίλησε στο τρίτο επεισόδιο Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ. και περιέγραψε τι αντίκρισε μαζί με τους συναδέλφους του τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Όπως είπε, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με το σύζυγο της Καρολάιν. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο και τότε κάλεσαν ασθενοφόρο.

Μπαίνοντας και εξερευνώντας το σπίτι, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο και τότε κατάλαβαν πως εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο. Όταν ανέβηκαν στη σοφίτα, ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Εκεί είδαν την Καρολάιν νεκρή, και πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακουμπούσε πάνω στη μαμά του.

«Oσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είπε μεταξύ άλλων ο 40χρονος τονίζοντας πως: «όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr