Γλυκά Νερά: Νέο δικηγόρο αναζητά ο Αναγνωστόπουλος – Πού θα δώσει Πανελλήνιες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Νέο δικηγόρο αναζητά ο Αναγνωστόπουλος – Πού θα δώσει Πανελλήνιες

Νέο δικηγόρο αναζητά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την παραίτηση της συνηγόρου του Κατερίνας Μαυροειδή

Συνάντηση με τον πρώην συνήγορό του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη είχε σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και τον φόνο σκύλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν το ενδεχόμενο ο κ. Παπαϊωαννίδης να αναλάβει εκ νέου την υπεράσπιση του Αναγνωστόπουλου.

Πού θα δώσει Πανελλήνιες ο Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο συζυγοκτόνος συνεχίζει να διαβάζει για τις Πανελλαδικές μέσα στις φυλακές, με σκοπό να συγκεντρώσει όσο περισσότερα μόρια μπορεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταβεί σε Λύκειο στο Λιδωρίκι συνοδεία αστυνομικών και θα εξεταστεί στη θεωρητική κατεύθυνση.

Την πρόθεση του Αναγνωστόπουλου να εξεταστεί στις Πανελλαδικές του Ιουνίου, είχε κάνει γνωστή, προ ημερών, η πρώην συνήγορός του.

«Βρίσκεται σε μια ψυχολογική κατάσταση σχετικά ήρεμη, έχει συμμορφωθεί με την επιβολή της ποινής του, είναι σε μια κατάσταση όπου διαβάζει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο. Προσπαθεί να μην ιδρυματοποιηθεί, δουλεύει στις φυλακές από το πρωί μέχρι το βράδυ και παράλληλα διαβάζει. Περιμένει το εφετείο για να υποστηρίξει τα δικαιώματά του», είπε, η -παραιτηθείσα πλέον- συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr