Γλυκά Νερά – Ψυχολόγος Καρολάιν: Τα ψέματα για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Ψυχολόγος Καρολάιν: Τα ψέματα για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει εξονυχιστικά την επικαλούμενη ψυχολόγο της Καρολάιν και του συζύγου της - Η ίδια εμφανιζόταν ψευδώς ως γιατρός πριν 3 χρόνια

Πολλά ερωτηματικά έχουν μαζευτεί γύρω από το όνομα της Ελένης Μυλωνοπούλου – Τσάτση, της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι ήταν η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα της φερόμενης ως ψυχολόγου που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα doctoranytime.gr, η κ. Μυλωνοπούλου είναι Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Κλινικός Υπνοθεραπευτής, διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι ενώ έχει υπάρξει επί σειρά ετών και μαία.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων αμφισβητεί ευθέως ότι η κ. Μυλωνοπούλου είναι πτυχιούχος ψυχολόγος και τονίζει σε επιστολή του ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της με αυτή την ιδιότητα.

Ο ΣΕΨ αμφισβητεί ανοιχτά την “ψυχολόγο”

Το μυστήριο με την "ψυχολόγο" της Καρολάιν - Ποια είναι η... μαία και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Μυλωνοπούλου

Από την πρώτη στιγμή που μίλησε κ. Μυλωνοπούλου για το θύμα του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, το οποία όπως φανερώνεται από τα λεγόμενά της “ψυχολόγου” κουράριζε συστηματικά, δημιουργήθηκαν εντυπώσεις. Και αυτό γιατί προέβη σε αποκαλύψεις για την Καρολάιν, τακτική που δεν παραπέμπει στην συνήθη σχέση ενός ψυχολόγου με τον πελάτη του, η οποία είναι μια σχέση εμπιστευτικότητας.

“Η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την συγκεκριμένη ιδιότητα πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας”, επισημαίνει ο ΣΕΨ και την καλεί να καταθέσει τις σχετικές αποδείξεις.

Ειδικότερα, η επιστολή του ΣΕΨ προς την κ. Μυλωνοπούλου αναφέρει τα εξής:

“Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος. Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο”.

Τη διέγραψαν οι Μασόνοι της Ελλάδας

Την ίδια στιγμή αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλαδας, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της”.

Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκό, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr